Pressrelease

Secure IT AB tecknar distributionsavtal med Exclusive Networks

Pressmeddelande •  Maj 04, 2020 09:19 CEST

Secure IT kommer i samband med det nya samarbetet att få tillgång till Exclusive Networks återförsäljarnätverk i Sverige. I Sverige har Exclusive Networks över 300 återförsäljare.

Vi ligger i startgroparna för att lansera i norra Europa, först ut efter Sverige är Danmark”, säger Mats Breslin VD Secure IT. Vi känner oss trygga i vår produkt och ser just nu en enormt stark efterfrågan. Detta sammantaget gör vårt samarbete med Exclusive Networks ännu mer spännande då de har lokal representation globalt.

Nu är både Secure IT och Exclusive Networks på rätt position för att bära ut detta till marknaden och vi känner att Secure IT’s erbjudande är helt rätt för vårt partnerlandskap”, säger Patrik Tamker Country Manager Sweden. Vidare tycker Patrik att det är extra roligt att kunna erbjuda en ”made in sweden” produkt i ett produktsegment som annars domineras av amerikansk och israeliska produkter. 

För mer information, vänligen kontakta:
Mats Breslin, CEO Secure IT AB
E-mail: mats.breslin@secureit.se
Telefon: +46 733 34 69 11


Secure IT AB är en oberoende leverantör som med sina egenutvecklade produkter har hjälpt kunder proaktivt med sitt säkerhetsarbete sedan starten 1997. Secure IT AB är en garanti för korrekta analyser och råd om olika produkter och tjänster. Vi har utfört tusentals säkerhetsanalyser och arbetar kontinuerligt med att utveckla våra säkerhetsprodukter i Secure IT™ -produktfamiljen. Secure IT AB har som målsättning att göra automatiserad och kontinuerlig sårbarhetsanalys lättillgängligt till företag i hela världen. Secure IT AB har som mål att bli en marknadsledande mjukvaruleverantör för kontinuerlig sårbarhetsanalys. Läs mer på www.secureit.se eller https://www.exclusive-networks.com/se/vendors/secure-it/

Exclusive Networks är en global värdeadderande distributör med fokus på IT-säkerhet, datacenter och molnlösningar. Med noga utvalda leverantörer och ett omfattande nätverk av partners, är vår ambition att bidra med helhetslösningar, kompetens och tjänster till slutkunder. Tillsammans med oss, våra leverantörer och partners får du tillgång till marknadsledande lösningar och kompetens inom alla dessa områden.
Låt Exclusive Networks vara din startpunkt – vi hjälper dig! Läs mer på https://www.exclusive-networks.com/se